Irissage is gevestigd in Obbicht. In een knus ingerichte praktijk geniet je ongestoord  van een massage, counselling of cranio behandeling.
Klanten die op zoek zijn naar meer dan een ontspanningsmassage kan ik bij deze melden dat ik op dergelijke verzoeken niet in ga.
Je hoeft niets mee te nemen. Tijdens de massage draag je gewoon je ondergoed en lig je afgedekt onder handdoeken, een koel laken of een heerlijk warm dekentje afhankelijk van het seizoen en jouw gesteldheid.

Hou er rekening mee dat er door het gebruik van olie op je huid iets op je ondergoed terecht zou kunnen komen. Mijn ervaring is dat dit uitwasbaar is maar garanties kan ik daar niet op geven.

Ook masseer ik graag je hoofd mee, de meeste klanten vinden dat heerlijk. En je haar ook.

Geef vooral aan of je klachten hebt, het is belangrijk dat daar ik rekening kan houden. Ook tijdens de massage mag je altijd aangeven wat je wel en niet prettig vindt. Op die manier sta je ontspannen weer op en keer je na de massage als herboren huiswaarts.