Ik ben Iris Krebbeks, geboren in 1974 en getogen in Limburg, partner van een liefhebbende ondernemer en trotse moeder van een zoon en twee liefdochters.

Van kinds af aan geef ik toe aan de natuurlijke neiging om balans te zoeken.  In contact met mens, dier en natuur doe ik dat op allerlei manieren.  Ik hou van een goed gesprek, oprecht contact, tijd maken voor de belangrijke dingen in het leven. Mijn bagage als HR Manager neem ik in alle behandelingen en gesprekken mee. In dat werk is het immers niet alleen belangrijk dat je goed kunt praten, het is vooral belangrijk dat je goed kunt luisteren. Groeiende als mens ontdekte ik dat ik in dat werk mensen mentaal “masseer”. Als dierenliefhebber (ik was de trotse “bezitter” van zeven geiten en een kat) geef ik vaak toe aan mijn drang om dieren aan te raken, om contact met ze te maken. Ook daar ontdekte ik de kalmerende werking  en de kracht van aanrakingen. Ik laat mijn handen praten maar ook hier is het belangrijk dat ik mijn handen eerst laat luisteren. Als dochter, vriendin, partner en moeder heb ik de overtuiging dat niet alleen mentale massage, maar ook lichamelijke massage veel kleine, grote, oppervlakkige maar ook dieper gelegen klachten kan verlichten. Een lichaam vertelt veel…. Je kunt bij mij terecht voor een ontspannende massage in een landelijke, huiselijke en vertrouwelijke omgeving.