Je behandeling kies je a la carte (annuleren of verzetten kan kosteloos tot 48 uur voor je afspraak, binnen 48 uur worden kosten in rekening gebracht). En hoewel mijn ingrediënten ongeveer gelijk blijven, zal  hij geen keer exact hetzelfde smaken.

Ik gun iedereen een goede behandeling. Dat betekent dat ik je met alle liefde kort wil masseren als onderhoudsbeurt of lekker tussendoortje. Gewoon als je nek en schouders vast zitten even helpen om te ontspannen. Een goed afgestemde, ontspannende massage kost tijd en die trek ik er ook voor uit. Trek zelf ook voldoende tijd uit voor jouw behandeling, zodat je optimaal kunt profiteren van wat er in je lijf gebeurt.

Naar wens of ingegeven door het seizoen maak ik gebruik van diverse soorten olie en natuurlijke ingrediënten. Kies bijvoorbeeld eens voor een chocolademassage, een winterse hotstone met vanille of een hamam met honing. Ruikt heerlijk en is goed voor je huid, dat is mooi meegenomen!

Massage: Intuïtief

  • € 55,- (60 min)
  • € 75,- (90 min)

Soort massage: Hotstone of Hamam

  • € 65,- (60 min)

Soort massage: Cranio

  • € 66,- losse behandeling
  • € 188,- set van 3 sessies

Soort massage: Stoelmassage

  • € 26,25* (25 min)

*Let op: dit is de prijs voor particulieren in de salon bij een een éénmalige behandeling. Bij afname van een contract van 10 sessies betaal je € 255,- dus slechts € 25,50 per behandeling. Voor bedrijven gelden andere tarieven.

Soort behandeling: Wellness & well-being Counselling

Op aanvraag, overleg voor diverse mogelijkheden