Ook bij bedrijven breng ik ontspanning binnen handbereik. Ik kom op locatie en verzorg daar stoelmassages. Een stoelmassage van 15 tot 20 minuten brengt al een forse spanningsvermindering teweeg. Een stoelmassage vitaliseert, werkt preventief, stressverlagend, stimuleert de hersenactiviteit, reduceert KANS-klachten en verhoogt de concentratie. Mijn professionele ervaring als masseur en als HR manager maken dat ik snel “door barrières heen prik”.

Graag maak ik met u passende afspraken. Wilt u eerst kennis maken? Geen probleem, ik kom graag langs voor een kennismakingsgesprek en een korte demonstratie.

Ik trek 20 minuten tijd uit per medewerker, zodat ik gericht en vraaggestuurd kan werken aan klachten. De minimale afname is drie behandelingen a € 20,- per behandeling. Let op: genoemde prijzen zijn exclusief BTW! Dit is exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten.

Stoelmassage, belastingaftrek en werkkostenregeling

U kunt als bedrijf deze kosten altijd aftrekken van de belasting. Onder bijzondere voorwaarden mogen stoelmassages onbeperkt vergoed worden aan de medewerkers en vallen ze niet onder de WKR. Let op, wegens de coronacrisis zijn er in 2020 nieuwe belastingmaatregelen en is de vrije ruimte in de WKR tijdelijk verhoogd. Voor meer en volledige informatie verwijs ik naar de website van de Belastingdienst.